Aros Forsikring overholder persondataforordningen, der træder i kraft den 25. maj 2018. Vi har derfor brug for dit samtykke for at kunne sende nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail til dig.

Mine personoplysninger

 
Email
 
 
 
 

Brugervilkår

Når du accepterer at modtage nyhedsbreve og/eller modtage andet markedsføringsmateriale fra Aros Forsikring, giver du samtykke til, at vi må behandle oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Vi gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit samtykke i vores CRM-system. Du giver endvidere samtykke til, at vi må indsamle data om dig fra vores hjemmeside eller nyhedsbrev, f.eks. fra cookies, og at vi må samkøre disse med de data, vi allerede har om dig, med henblik på at lave en profil, der kan målrette markedsføringsmaterialet til dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Hvis der fremover kommer andre relevante forsikringsprodukter eller måder at kommunikere på, må vi benytte dette samtykke til at spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke. Du kan klikke her for at få oplysninger om Aros Forsikrings persondatapolitik, herunder dine rettigheder om indsigt, berigtigelse, sletning mv. Du kan altid tilbage dit samtykke via linket nedenfor eller ved at kontakte Aros Forsikring på mail: aros@aros-forsikring.dk

Samtykkeerklæring

 
Sæt venligst kryds i feltet, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbreve via e-mail
 
 
Sæt venligst kryds i feltet, hvis du ønsker at modtage markedsføringsmateriale via e-mail og sms om forsikringer.
 
 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit nyhedsbrevssamtykke direkte i nyhedsbrevet.
Eller på vores hjemmeside.
Klik her >>