Nom*
 
 
Cognom*
 
 
Correu electrònic*
 
 

Tractament de dades
RESPONSABLE: Barcelona de Serveis Municipals, S.A.
FINALITAT: Gestionar l'enviament de comunicacions informatives sobre l'actualitat del Port Olímpic. En el cas que ens doni el seu consentiment, utilitzarem les seves dades per fer-li arribar promocions i comunicacions comercials dels negocis de Barcelona de Serveis Municipals, S.A. Així mateix, en el cas que ens doni el seu consentiment, podrem comunicar les seves dades personals a les empreses del Grup B:SM indicades amb la finalitat que puguin fer-li arribar promocions i comunicacions comercials.
EXERCICI DE DRETS: Vostè pot retirar el seu consentiment, oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de Barcelona de Serveis Municipals, S.A.: Carrer Calàbria 66, 08015, Barcelona, a l'atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: protecciodades@bsmsa.cat.
Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades a través del següent enllaç: https://bsmsa.cat/avis-legal-i-privacitat.
En fer clic al botó “enviar”, consentiu rebre comunicacions informatives sobre l'actualitat del Port Olímpic.
 
 
 
 
Declaro que he llegit l'avís legal i accepto les condicions*
 
 
Consento rebre promocions i comunicacions sobre serveis i activitats de Grup B:SM.