tel. 0032 9 340 66 76
Lichtelarestraat 45 - Lochristi BE

"Waarom je e-commerce baat heeft bij een toegewijde e-business-manager"

Een full-time e-business manager versnelt de ROI van je e-commerce als hij minstens deze 7 taken efficiƫnt uitvoert.

De snelste manier om een e-commerce- of e-business-investering rendabel te maken, is een persoon of een team de verantwoordelijkheid, middelen en tijd te geven om er een succes van te maken. Maak niet de fout die vele ondernemingen maken: 'we hebben het gebouwd, nu zal het uit zichzelf gebruikt worden'.

Zonder e-business-manager valt de e-commerce tussen de verantwoordelijkheden van anderen zoals je marketingmanager, operations manager, IT-manager en bijvoorbeeld CFO. 

Zonder aansprakelijke eigenaar evolueert de e-business niet snel genoeg, worden kansen niet ten volle benut en zal het nooit iemands topprioriteit zijn. 
Wat doet een e-business-manager dan zoal? Dat zetten we uiteen in dit e-book.
 
Download dit beknopte 13-pagina e-book en lees meer over de dagelijkse taken van een e-commerce manager. Gaande van traffic building, over online customer service tot PIM en het verder ontwikkelen van je digitale roadmap.

Heb je vragen of feedback, contacteer ons dan gerust.

 
Deze bedrijven zetten alvast de kennis uit het e-book om in een concurrentieel voordeel.

Over Natch

Natch is een ervaren B2B e-business partner. We bouwen e-commerce toepassingen, mobiele enterprise apps en webprojecten op maat van B2B-bedrijven wanneer een standaardpakket niet voldoet.

We beginnen echter nooit te programmeren voor we samen de digitale langetermijnstrategie van de organisatie bepaald hebben. Deze extra investering verhoogt namelijk de ROI en de levensduur van wat we bouwen.

tel. 0032 9 340 66 76
Lichtelarestraat 45 - Lochristi BE
BE 0422.482.411 - RPR Gent