Nom*
 
 
Cognom*
 
 
Correu electrònic*
 
 
Telèfon de contacte*
 
 
Empresa*
 
 
Web empresa
 
 
Activitat de l’empresa en el sector de l’economia blava*
 
 
Breu descripció de l'activitat de l'empresa
 
 
Ubicació preferent
 
 
Metres quadrats (m2) aproximats que necessiteu
 
 

Tractament de dades

RESPONSABLE: Barcelona de Serveis Municipals, S.A.

FINALITAT: Gestionar l'enviament de comunicacions informatives sobre el nou pol d'economia blava del Port Olímpic. En el cas que ens doni el seu consentiment, utilitzarem les seves dades per fer-li arribar promocions i comunicacions comercials dels negocis de Barcelona de Serveis Municipals, S.A. Així mateix, en el cas que ens doni el seu consentiment, podrem comunicar les seves dades personals a les empreses del Grup B:SM indicades amb la finalitat que puguin fer-li arribar promocions i comunicacions comercials.

EXERCICI DE DRETS: Vostè pot retirar el seu consentiment, oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de Barcelona de Serveis Municipals, S.A.: Carrer Calàbria 66, 08015, Barcelona, a l'atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: protecciodades@bsmsa.cat.

Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades a través del següent enllaç: https://bsmsa.cat/avis-legal-i-privacitat

En fer clic al botó “enviar”, consentiu rebre comunicacions informatives sobre el nou pol d'economia blava del Port Olímpic.
 
 
Consento rebre promocions i comunicacions sobre serveis i activitats de Grup B:SM.