Schiphol Real Estate

We nemen je mee met de bouw van The Base D

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat kantoorgebouw The Base op Schiphol, na een flinke transformatie, werd opgeleverd in haar huidige vorm. Het complex is bijna volledig verhuurd. Daarom starten we in het tweede kwartaal van 2017 met de bouw van een nieuwe toren: ‘The Base D’.

Lees verder 

 

Deel je kantoor met Spacemaker

Zijn er bij jou op kantoor ruimtes die op bepaalde dagen niet of nauwelijks worden gebruikt? Meld je dan nu aan bij het Schiphol initiatief Spacemaker; hét digitale platform voor tijdelijke kantoorruimte op Schiphol.

Lees verder 


 

Tijdelijke vertrekhal Schiphol: meer ruimte voor de reiziger

In april 2017 neemt Schiphol tijdelijk een extra vertrekhal in gebruik. Daarmee speelt de luchthaven in op de sterke groei van het aantal passagiers binnen het Schengen-gebied.

Lees verder 


 

Schiphol-Oost magneet voor creatieve industrie

Op Schiphol-Oost is reclamebureau XXS AMSTERDAM gevestigd. Zeventig mensen werken er aan Nederlandse en internationale merken als HEMA, Werkspot, Hello Fresh en Travel Bird. Hun missie: creativiteit inzetten als middel om merken en bedrijven te laten groeien.

Lees verder 


 

De perfecte bedrijfsruimte in 7 stappen

Loopt het huurcontract van jullie bedrijfsruimte af? Is het huidige bedrijfspand te duur, voldoet het niet meer aan de hedendaagse eisen, is het te groot of juist te klein? Er zijn legio redenen voor organisaties om te willen verhuizen. Maar hoe pak je dat aan? Dit artikel wijst je de weg naar de perfecte bedrijfsruimte voor jouw organisatie en (internationale) trends in werken en leven.

Lees verder 


 
 

AGENDA Februari en Maart 2017
 


 
020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

 
VOLG ONS: