Health Club The Base medio april open

The Base wordt door veel bedrijven gezien als een aantrekkelijke vestigingslocatie. Dat komt mede door de faciliteiten in het gebouw. En de lijst blijft groeien. Vanaf 1 maart is de Bilder & de Clercq wall voor lekkere en gezonde maaltijden in the Base actief en medio april opent Health Club The Base haar deuren. Lees verder voor de openingsactie van Health Club The Base  

Ontwikkeling publieksplein Schiphol CBD gestart

Het parkeerterrein P15 tussen het Hilton en The Base wordt een publieke ruimte voor op Schiphol werkzame personen met een plein, amfitheater, veel groen, fonteinen en fraaie lichtelementen. De aanleg is gestart.

Lees verder 

Meld je aan voor Office Walk With a Twist: street art op Schiphol

In het eerste jaar (2015) heeft de Schiphol Community "SPOT" veel interessante activiteiten geïnitieerd voor de bewoners. En daar gaan ze mee door! Je kunt je bijvoorbeeld nu aanmelden voor een inspirerende rondleiding langs alle street art op Schiphol.

Lees verder 

Sneakpreview nieuwbouw The Base Schiphol

Met de nieuwbouw van The Base D wordt het bestaande gebouw naar een nog hoger niveau getild. In dit artikel geven we een sneakpreview van dit project op Schiphol CBD. 

Lees verder 

Nieuwsgierig naar Hilton Amsterdam Airport Schiphol?

Nu de deuren van Hilton Schiphol feestelijk zijn geopend, ben je van harte welkom langs te komen. Laat je binnen verrassen door de inrichting en het schitterende atrium, geniet van de keuken of kom een nachtje slapen.

Lees verder 

Nieuwe bedrijven op Schiphol

In de afgelopen maanden heeft Schiphol Real Estate weer diverse nieuwe bedrijven op Schiphol mogen begroeten. 

Lees verder 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: