Schiphol Oost is volop in ontwikkeling

Op donderdag 6 april jl. vond de eerste bewonersbijeenkomst van Schiphol Oost plaats. Onder het genot van een hapje en drankje werden de aankomende ontwikkelingen besproken. Onder leiding van het speciale Schiphol Oost team, wat speciaal is aangesteld om het gebied aantrekkelijker en beter te maken, werd dieper ingegaan op de vernieuwde bereikbaarheid en faciliteiten.

Lees verder 

The Square

In juli 2017 is de opening van het nieuwe publieksplein op Schiphol CBD. De naam is middels een prijsvraag onder de Schiphol SPOT community-leden gekozen: The Square. De winnende community-leden ontvangen binnenkort een uitnodiging om samen met 5 collega’s te genieten van een heerlijke foodtruck-lunch tijdens de opening van het plein.

Lees verder 

Spacemaker

Heb je incidenteel behoefte aan extra kantoorruimte? Of is het net andersom en beschik je juist over kantoorruimte die weleens een paar uur leeg staat? Maak dan kennis met Spacemaker: hét digitale platform voor tijdelijke kantoorruimte voor en door bedrijven op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Lees verder 

CompaNanny Schiphol uniek met 24/7 kinderopvang

Bijna drie jaar geleden, in mei 2014, opende CompaNanny haar nieuwe vestiging op Schiphol CBD. Bij de opening werden er twee kindjes verwelkomd; inmiddels bieden ze opvang aan ruim 100 baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. Tijd voor een kijkje achter de schermen. Hoe hebben ze deze groei gerealiseerd? En wat maakt deze vestiging zo bijzonder? We vroegen het Algemeen Directeur Jiska Horn.

Lees verder 

The Base D

Onlangs is de verhuur van The Base D gestart: een nieuwe toren verbonden met The Base op Schiphol CBD. De vraag naar kantoorruimte in het huidige complex is groot. Daarom is besloten om het huidige pand uit te breiden.

Lees verder 

AGENDA April en Mei 2017
 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: