Schiphol in 3D door Augmented Reality

Schiphol bestaat 100 jaar en is nog steeds volop in beweging. De bezoekers van de vastgoedbeurs Provada konden dat met eigen ogen ervaren. Met Augmented Reality werden de ontwikkelingen op Schiphol CBD (Centrum) tot leven gebracht.

Lees verder 

Fortune Bar eyecatcher WTC Schiphol Airport

Ben je binnenkort in het WTC Schiphol Airport? Kom dan ook langs op de 3e verdieping. Het Redesign van dit openbare gebied heeft pareltjes opgeleverd. Absolute eyecatcher is de Fortune Bar die vanaf 30 juni officieel is geopend. De nieuwe Hospitality Desk, de extra aangebrachte verlichting en de verbeterde nieuwe inrichting van de hotspots geven het WTC Schiphol Airport nu nog meer glans.

Lees verder 

Powerboats vliegen over water

Ze zijn aerodynamisch, gespoten in schitterende kleuren en vliegen over het water... radio-bestuurbare powerboats. En op 14 juli kun je ze met eigen ogen in actie zien. Dan organiseert de WTC Schiphol Business Club de Schiphol Airport Powerboat Challenge 2016. 

Lees verder 

The Base: ontspanning voor lichaam en geest

Lees je fit, sport je fit. het kan allemaal in The Base. Bezoek eens The Base Library. Je kunt hier zelfs boeken bestellen bij Bibliotheek Haarlemmermeer en deze op Schiphol laten bezorgen. Meer van de lichamelijke inspanning? Je bent van harte welkom bij Health Club The Base.

Lees verder 

Trap eens een rondje Schiphol

Zeg je Schiphol, denk je vliegtuigen. Maar vanaf nu ook ‘fietstocht’. Tot 29 juli kun je je gratis inschrijven voor de Ronde van Schiphol. Doe mee en fiets op 4 september langs bijzondere locaties op de luchthaven.

Lees verder 

AGENDA
 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: