Michel Bouman (Microsoft): “Ons kantoor is onze thuisbasis”

”Ons Microsoft-kantoor op Schiphol is een ideale thuisbasis. Een goed bereikbare locatie om onze klanten te ontvangen en met verschillende teams overleg te voeren”, aldus Michel Bouman (Partner Sales Executive Cloud). Benieuwd naar Michels visie over Het Nieuwe Werken en de rol van het kantoor daarin?

Lees  verder 

100 jaar Schiphol in 5 minuten

Amsterdam Airport Schiphol vierde op 19 september haar 100e verjaardag en mag zich nu koninklijk noemen. Bekijk 100 jaar ontwikkeling van de luchthaven in een bijzondere animatiefilm.

Lees verder 

Capital Programme: evenwichtige groei Schiphol

Schiphol is de komende jaren volop in beweging. Vanuit het Capital Programme worden de vele groeiplannen in goede banen geleid. Van de ontwikkeling van de nieuwe pier en terminal tot de aanpassingen aan het NS-station, busstation en Schiphol Plaza. André van den Berg (CCO Schiphol Group) heeft de plannen op woensdag 21 september aan de stakeholders toegelicht.

Lees  verder 

TEDx in The Base: laat je inspireren

De evenementen van TEDx ademen inspiratie, innovatie, beleving en verbinding. Schiphol Real Estate voelt zich dan ook thuis bij TEDxAmsterdam. Samen organiseren we de meest inspirerende bijeenkomsten. En 18 november is het weer zover. Dan faciliteert Schiphol Real Estate voor de derde keer TEDxAmsterdam side event in The Base. Je bent van harte welkom!

Lees verder 

Schiphol CBD-App vanaf nu te downloaden

Nieuwsgierig naar de toekomstige vastgoedontwikkelingen en -mogelijkheden op Schiphol CBD (Centrum)? Download nu gratis onze Schiphol CBD-App, print de kaart op A3 en haal Schiphol in huis.

Lees verder 

AGENDA
 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: