The Base D marketingsuite: kom snel kijken!

Er staat straks een nieuw kantoorgebouw in de steigers:
The Base D. Een uitbreiding op de A-, B- en C-toren van deze succesvolle werklocatie. Daar komt nu dus een vierde toren bij, die ook in directe verbinding staat met het Atrium van
The Base. En dus toegang geeft tot alles wat daar te doen is. Denk aan een restaurant, grand café en galerie. Maar er zijn ook centrale voorzieningen, zoals een bibliotheek, game room, health club en 24/7 kinderopvang. De bouw is nog maar net begonnen, maar je kunt nu al in het toekomstige gebouw rondkijken.

Lees verder 

Schiphol Smart Area: van slim kantoorpand naar intelligent gebied

Slimme gebouwen die met elkaar in verbinding staan en zo één slim gebied vormen. Dat heeft Schiphol Real Estate voor ogen met het Central Business District. Maar wat maakt een gebouw nu precies ‘slim’? Kort gezegd: sensoren, innovatieve technologie en een smart building platform. Hiermee verandert een kantoorpand in een soort smartphone waarmee gebruikers hun werkomgeving via allerlei applicaties veel efficiënter en effectiever benutten.

Lees verder 

The Square: passage én rustpunt in het Central Business District

Het buitengebied van het Central Business District (CBD) heeft een upgrade gekregen. Tussen het Hilton Hotel en The Base is ‘The Square’ gerealiseerd: een publieksplein met twee functies. Zo is het een prettige passage waarlangs je makkelijk doorsteekt naar WTC Schiphol Airport, de terminal en Schiphol Plaza. Of andersom, richting The Base, The Outlook en het Schipholgebouw. Maar waarom doorlopen? The Square is ook een prima plek om tijdens de lunch een broodje te eten. Of om even een frisse neus te halen, met of zonder je laptop.

Lees verder 

TEDx Schiphol IV komt eraan

Werk je op Schiphol, of ken je iemand die dat doet? Opgelet, want binnenkort is het zover. Op vrijdag 17 november om 13.30 uur start alweer de vierde editie van TEDxAmsterdam op Schiphol. Als officieel side event van de Amsterdamse versie, garandeert dit evenement sprekers van niveau. Interesse? Meld je aan op https://spotschiphol.nl/nl/tedx en lees tegelijk alles wat je over TEDx Schiphol wilt weten.  

Lees verder 

Nieuwe huurders in Central Business District!

Schiphol Central Business District (CBD) biedt volop hoogwaardige kantoorruimte aan bedrijven en ondernemers, onder meer in de kantoorverzamelgebouwen The Base en WTC Schiphol Airport. Onlangs zijn hier nieuwe bewoners ingetrokken. We stellen ze graag even voor.

Lees verder 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl
  

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: