New Arrivals Schiphol 2016

Geen dag is hetzelfde op Schiphol. Duizenden mensen reizen door de luchthaven, honderden vliegtuigen stijgen en landen en nieuwe bedrijven vestigen zich in een van de hoogwaardige kantoorgebouwen op Schiphol. Afgelopen jaar hebben we ruim 20 nieuwe bedrijven als huurder welkom geheten! Welkom @Schiphol New Arrivals!

Lees verder 

Schiphol is lekker bereikbaar

Een inspirerende en gezonde werkplek… welk bedrijf wil dat niet? Jeroen van Egmond, mede-eigenaar van Fusionlab en auteur van het boek Afvallen met Nederland, presenteerde zijn boek en huurt kantoorruimte in het gebouw Constellation op Schiphol. ‘Een inspirerende werkplek en lekker bereikbaar.’

Lees verder 

Schiphol biedt meer dan alleen kantoor

Tegelijk met TEDx Amsterdam organiseerde SPOT Community Schiphol in november voor de derde keer het TEDx Schiphol side-event. Ruim 250 mensen bezochten the Base voor inspirerende talks op het gebied van New Power, zoals zelfsturende organisaties en de weg naar vrijheid. Bekijk de aftermovie en geniet na.

Lees verder 

Hilton Schiphol wint adembenemende award

Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft in november een adembenemende award gewonnen: de European Hotel Design Award voor het beste nieuwbouwhotel van 2016. Met 433 kamers, 1.800 vierkante meter aan vergader- en evenementruimte en gedurfde architectuur versloeg het Hilton tal van internationale hotels.

Lees verder 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: