Spaces geeft Microsoft extra ruimte voor innovatie

Spaces en Microsoft Nederland gaan een bijzondere samenwerking aan op Schiphol. Samen bieden ze medewerkers en partners van de tech-gigant een inspirerende en flexibele nieuwe werkomgeving, gericht op de ontwikkeling van smart technology.

Lees verder 

Circulair vastgoed neemt vlucht op Schiphol

Zo’n 40% van de CO2-uitstoot komt voort uit de gebouwde omgeving, en de kantorensector is verantwoordelijk voor de helft daarvan. Daar ligt dus een kans voor Schiphol Real Estate, en die grijpen we met beide handen.  

Lees verder 

De dynamiek van Schiphol is ongekend

Sinds juni van dit jaar heeft ‘been management consultancy’ haar kantoor op Schiphol Oost. Voor eigenaar Roel Beentjes een mooie en inspirerende plek waar hij een thuisbasis voor zijn medewerkers én klanten heeft gerealiseerd.

Lees verder 

Bekijk TEDx Schiphol

De wereldberoemde TED Talks worden online maandelijks door miljoenen mensen bekeken, en de TEDx events geven lokale innovators een podium voor vernieuwende ideeën. Tijdens het TEDxAmsterdam side event op Schiphol - op
17 november - gingen zes inspirerende sprekers One Step Beyond met hun verwonderende onderwerpen en verrassende inzichten. Was jij niet een van de 250 gelukkige genodigden die het live heeft meegemaakt? Bekijk dan snel de aftermovie van Spot Schiphol!

Link naar after movie 

New arrivals op Schiphol in 2017

Schiphol transformeert voor je ogen. Naast het nieuwe publieksplein The Square, verrees er dit jaar een tijdelijke vertrekhal voor ongeveer 2 miljoen reizigers. Ook is
The Base D in aanbouw, een kantoorpand midden in het Central Business District.

Lees verder 

020 - 6012108


realestate@schiphol.nl

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

VOLG ONS: