Elisa logo
Lataa maksuton opas ja tutustu  digitalisaation mahdollisuuksiin ikäihmisten terveydenhuollon apuna ja tukena.
Näin Elisa Digihoiva parantaa ikäihmisten terveydenhuoltoa

Tervetuloa tutustumaan digitalisaation mahdollisuuksiin ikäihmisten terveydenhuollon apuna ja tukena. Opas kertoo sinulle, miten digitaaliset välineet lisäävät hoivan laatua ja ikäihmisten hyvinvointia, samalla kasvattaen hoitohenkilökunnan työtyytyväisyyttä. Mukana myös case-tarina!

Tässä asiantuntijaoppaassa kerromme muun muassa, kuinka

  • teknologialla mahdollistetaan mielekäs ja turvallinen vanhuus omassa kodissa
  • datan ja etäyhteyksien avulla parannetaan hoivatyön laatua ja helpotetaan priorisointia
  • työaikaa säästyy ja työn laatu paranee jo parissa kuukaudessa
  • Digihoiva tuodaan onnistuneesti ikäihmisen hoitotyöhön – lue Lapinlahden tarina


Digihoiva toi Lapinlahdelle valoa pandemian aikana – pidetty ratkaisu tuli jäädäkseen

Elisa Digihoiva on sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoaville kunnilla ja kaupungeille kehitetty ratkaisu, joka mahdollistaa ikäihmisten pärjäämisen itsenäisesti pidempään. Se on myös väline sosiaalisille kohtaamisille, joita vaille yksinasuva ikäihminen muutoin jäisi. Tapaamiset, keskustelut ja muut aktiviteetit järjestyvät videoyhteyden välityksellä asuinpaikasta riippumatta.

Lapinlahdella ratkaisu otettiin käyttöön pandemian keskellä ja sillä saatiin luotua paljon virikkeitä ja aktiviteetteja ikäihmisille eristyksen aikana. Ratkaisusta ei haluta luopua pandemian jälkeenkään – lue oppaasta Lapinlahden tarina ja kokemukset Digihoivasta.

  
Elisa tuo digitalisaatiolla helppoutta ja vaikuttavuutta sosiaali- ja terveydenhuoltoon

Elisa Oyj on suuri kotimainen yritys, jolla on lähes 140 vuoden palvelukokemus ja laaja valikoima digitalisointiratkaisuja eri toimialoille. Terveydenhuollon ratkaisuissa Elisa on ollut mukana yli 20 vuoden ajan. Meillä on hyvä ymmärrys alan toimintatavoista ja prosesseista. Monipuolisella palveluvalikoimallamme autamme sosiaali- ja terveysalan organisaatioita kehittämään asiakas- ja palvelukokemaa. Saat käyttöösi teknologisen kehityksen kärkiratkaisuja, joista hyötyvät niin asiakkaat, hoitoalan ammattilaiset kuin hoivaorganisaatiot.