Elisa | Opas terveydenhuollon digitalisaation maailmaan
Alternative desc
Elisa | Asiakaskokemuksen mittaamisen oppaan lataus
Alternative desc

 

Hienoa, nyt voit avata oppaamme ja syventyä ikäihmisten terveydenhuollon digitalisaation maailmaan! 

 

Voit avata lataamasi oppaan terveydenhuollon digitalisaation maailmaan ja tallentaa sen laitteellesi myös myöhempää selailua varten. Lähetämme oppaan sinulle myös sähköpostitse.

 

Tämä opas on laadittu erityisesti terveydenhuollon digitaalisten ratkaisujen loppukäyttäjäorganisaatioille, mutta opas tarjoaa runsaasti tietoa myös yleisesti siitä kiinnostuneille. Voit lukea aiheesta lisää myös blogistamme:

Haluatko lisätietoja? Varaa tietoisku asiantuntijoidemme kanssa!

 

Varaa maksuton tietoisku terveysteknologian asiantuntijoidemme kanssa. Tietoiskun aikana pääsemme syventymään terveydenhuollon digitalisaation teemoihin, ja voimme yhdessä arvioida, millaisista ratkaisuista juuri sinun edustamasi organisaatio hyötyisi.

Varaa aika 30 minuutin keskusteluun asiantuntijoidemme kanssa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä. © Elisa Oyj 2020