Elisa logo
Resurssitehokkuudesta asiakaslähtöiseen malliin: Miksi ja miten tuottaa asiakkaille enemmän arvoa?
Tavoitteletko paikkaa asiakaskokemuksen aallonharjalla?

Moni meistä haluaa varmistaa erinomaisen asiointikokemuksen ja pyrkii kehittämään nykyaikaista asiakaspalvelua. Osa on lähempänä tavoitetta, osalla on hieman enemmän matkaa.

Lataa asiantuntijoidemme kirjoittama opas avuksi matkallesi. Kerromme asiantuntijaoppaassamme lisää muun muassa näistä:
 

  • Asiakaspalvelun maturiteetti neljällä tasolla: Asiakastuesta kohti asiakkaan arvoketjun keskusta
  • Tulevaisuuden asiakaspalvelun elementit
  • Näin asiakaspalvelu tuottaa arvoa – kaikille

  Mukana on konkreettisia case-esimerkkejä ja benchmark-lukuja oman kehitystyönne tueksi.


Ota seuraava askel kohti modernimpaa asiointia ja asiakaspalvelua

Tämä opas on koottu, jotta tunnistaisitte yrityksenne asiakaspalvelun vahvuudet ja kehityskohdat. Tarkastelemme modernia asiakaspalvelua Elisan asiantuntijoiden kehittämän asiakaspalvelun maturiteettimallin pohjalta. Mallista saatte konkreettisen välineen, jolla tarkastella asiakaspalvelua ja jolla keskustella siitä yli siilorajojen. Oppaan avulla tiedätte, kuinka asiakaspalvelusta tehdään yritykselle ja asiakkaalle arvoa tuottavaa toimintaa.

  
Elisa

Asioinnin ja asiakaspalvelun tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja tuottaminen on osa Elisan Yritysasiakkaat-yksikön IT-liiketoimintaa. Tarjoama sisältää digitaalisen asioinnin palvelumuotoilua sekä digitaalisia puhevaihde- ja asiakaspalveluratkaisuja integroituna CRM-järjestelmiin. Asiakaskohtaisesti toteutamme prosessien automatisointia tekoälysovelluksilla, robotiikalla ja ohjelmistokehityksellä. Näiden asiointipalvelualustojen ylläpitoa ja kehitystä tarjoamme jatkuvana palveluna. Olemme tehneet asiointia parantavia toimituksia tuhansille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille.