Elisa | Nykyasiakasmarkkinointi huipputasolla asiakasymmärryksen avulla
Alternative desc
Elisa | Asiakaskokemuksen mittaamisen oppaan lataus
Lataa asiantuntijaopas ja tehosta nykyasiakasmarkkinointia asiakasymmärryksen avulla.

Kurkota kohti huippua nykyasiakasmarkkinoinnissa – poimi vinkit asiakasdatan hyödyntämiseen!

 

Onko yrityksenne markkinoinnilla, myynnillä ja asiakaspalvelulla yhtenäiset tietojärjestelmät ja pääsy asiakasdataan? Pystyttekö hyödyntämään asiakasdataa  asiakaskokemuksen kehittämisessä? 

 

Mikäli vastaus kysymyksiin on ei, haasteet heijastuvat luultavimmin nykyasiakasmarkkinointiin ja asiakasymmärrykseen. 

 

Asiantuntijaoppaamme auttaa sinua kehittämään tilannetta. Siitä saat selville muun muassa:

 

  • mikä on asiakasymmärryksen rooli modernissa nykyasiakasmarkkinoinnissa
  • miten dataa kerätään ja hyödynnetään liiketoiminnan tukena
  • miten dataan pohjautuva asiakasymmärryksen kulttuuri syntyy
  • miten voit edetä käytännössä kohti asiakaslähtöistä markkinointia.

Lataa opas avuksesi ja ota askel kohti tehokkaampaa, aidosti asiakkaita puhuttelevaa markkinointia. 

Lataa asiantuntijaopas tästä

Asiakasymmärrys on koko organisaation asia

 

Monissa yrityksissä asiakasdatan analysointi jää markkinoinnin työpöydälle. Jos asiakkaiden tarpeista, kiinnostuksen kohteista ja haasteista tehdyt huomiot eivät kuitenkaan jalkaudu muualle organisaatioon, asiakasymmärrys jää vaillinnaiseksi eri toimintojen välillä.

 

Toisaalta kun koko organisaation laajuisesti vedetään yhtä köyttä, asiakkaille voidaan tarjota palveluita, jotka ylittävät odotukset ja joihin he haluavat palata aina uudelleen. Samalla vähennetään asiakaspoistumaa, helpotetaan päätöksentekoa ja tehostetaan toimintaa. Lue oppaastamme vinkit, joilla pääset kehitystyössä eteenpäin.

 

Elisa

 

Autamme yritystäsi hyödyntämään dataa asiakaslähtöisen markkinoinnin suunnittelussa, toteutuksessa ja kehityksessä. Varmistamme, että saat asiakkuuksista ja kohderyhmästä oikeaa dataa päätöksenteon tueksi ja näet, miten eri toimenpiteet vaikuttavat toimintaan ja tuloksiin.


Digin avulla sinunkin markkinointisi voisi tuottaa parempia tuloksia ja ohjata kaikkea asiakasrajapinnassa tapahtuvaa työtänne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä. © Elisa Oyj 2020