Elisa | Parempia asiakaskokemuksia asiakasdatan avulla
Alternative desc
Elisa | Asiakaskokemuksen mittaamisen oppaan lataus
 Lataa opas ja kehitä yrityksesi asiakaskokemusta asiakasdatan avulla

Valjasta data paremman asiakaskokemuksen ajuriksi 

 

Tiedätkö, miten voit aidosti kehittää yrityksen asiakaskokemusta datan avulla? Pystytkö hahmottamaan, mitkä tiedot sinulta vielä puuttuvat, miksi ne puuttuvat ja miten asian voi korjata? 

 

  • Lataamalla asiantuntijaoppaamme saat selville muun muassa
  • millä mallilla yrityksenne asiakasdata on
  • miten varmistat, että edellytykset datan hyödyntämiseen ovat kunnossa
  • miten valitset oikean teknologian
  • miten viet opit käytäntöön ja parannat asiakaskokemusta samalla, kun kasvatat liiketoimintaa.

 

Oppaasta pääset lukemaan myös mielenkiintoisen case-tarinan. Lataa opas ja kehitä asiakaskokemusta tiedolla.

 

 

 

Datalähtöisyys on toimintatapa – näin pääset alkuun

 

Tämä opas on koottu, jotta ymmärrät paremmin, miten asiakasdataa voidaan hyödyntää asiakaskokemuksen kehittämisessä. Opas luo raamit niille edellytyksille, jotka yrityksessäsi tulee olla kunnossa ennen kuin teknologiaa kannattaa edes miettiä.  

Opas auttaa sinua löytämään selkeät kehityskohteet yrityksesi datan keräämisessä, jalostamisessa, esittämisessä ja päivittäisessä käyttämisessä. Saat myös käytännön vinkkejä etenemiseen.

Elisa

 

Autamme yritystäsi hyödyntämään dataa asiakaslähtöisen liiketoiminnan tukena. Varmistamme, että saat asiakkuuksista ja kohderyhmästä oikeaa dataa päätöksenteon tueksi ja näet, miten eri toimenpiteet vaikuttavat toimintaan ja tuloksiin. Esimerkiksi tekoälyllä, IoT:llä ja integraatioilla kartutamme sinulle oikeaa dataa, ja analyysi- ja visualisointiratkaisut varmistavat, että data jalostuu asiakasymmärrykseksi – joka muuttuu liiketoiminnan kasvuksi.

 

Elisalta saat uraauurtavia teknologioita liikkumisdatasta puheentunnistukseen. Palvelumuotoilun ja prosessien osaamisen avulla saat digistä läpinäkyviä tuloksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä. © Elisa Oyj 2020