Elisa logo
Katso demomme silloin kun sinulle parhaiten sopii: Näin Puhebotti tasaa asiakaspalvelun ruuhkahuiput

Etsitkö ratkaisua asiakaspalvelun ruuhkapiikkien tasaamiseen? Tutustu Elisan suomenkieliseen Puhebottiin työssään.


Ruuhkapiikit ja pitkät vastausajat asiakaspalvelussa voivat estää tarjoamasta parasta laatua asiakkaille. Puhebotti onkin asiakaspalvelijoiden arjen sankari.

Älä usko pelkästään sanojamme, vaan koe Puhebotti työssään. Katso maksuton demomme silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja

  • kuulet puheentunnistuksen eduista asiakaspalvelun tehostajana.
  • näet, miten suomenkielinen Puhebotti toimii käytännössä asiakaspalvelijan tukena.
  • saat vinkit onnistuneeseen Puhebotin kokeiluun.
  • opit, miten voit välttää tyypillisimmät sudenkuopat puheentunnistuksen käyttöönotossa.

Tiesitkö, että puhebotti tuottaa 95 % varmuudella ymmärrettävän tiketin asiakaspuhelun pohjalta?

Älykäs puheentunnistus tehostaa asiakaspalvelua uudella tapaa. Se auttaa asiakaspalvelijaa ja auttaa palvelupyyntöjen priorisoinnissa. Lisäksi puheentunnistus muuttaa analogisen puheen digitaaliseksi dataksi, mitä voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä. Puheentunnistus ei ole enää alkuhuumaa, ja luvut puhuvat Puhebotin hyödyntämisen puolesta. Myös asiakkaat ovat tottuneet Puhebotteihin. 60 % asiakkaista valitseekin ihmisen sijasta botin kanssa asioinnin.
 

K2 Turvapalvelut hyödyntää puheentunnistusrobottia asiakaspalvelussaan:

“Elisa Puheentunnistus auttaa meitä erottamaan kiireelliset ja ei-kiireelliset palvelupyynnöt toisistaan. Näin saamme ohjattua resurssimme aiempaa tarkemmin.”
  

Elisa

Asioinnin ja asiakaspalvelun tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja tuottaminen on osa Elisan Yritysasiakkaat-yksikön IT-liiketoimintaa. Tarjoama sisältää digitaalisen asioinnin palvelumuotoilua sekä digitaalisia puhevaihde- ja asiakaspalveluratkaisuja integroituna CRM-järjestelmiin. Asiakaskohtaisesti toteutamme prosessien automatisointia tekoälysovelluksilla, robotiikalla ja ohjelmistokehityksellä. Näiden asiointipalvelualustojen ylläpitoa ja kehitystä tarjoamme jatkuvana palveluna. Olemme tehneet asiointia parantavia toimituksia tuhansille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille.