Bli medlem i ROYAL CANIN® Friends

Vinn ett pris till din katt eller hund

När du anmäler dig till ROYAL CANIN® Friends, deltar du automatiskt i vår månatliga tävling om priser till din katt eller hund – till exempel en matlåda, en kattunnel eller ett hundkoppel. Priserna varierar från månad till månad och vi drar 5 vinnare varje månad. 

Som medlem i ROYAL CANIN® Friends får du vägledning om ditt sällskapsdjurs näring, hälsa och välmående av vetenskapliga experter som även själva är hund- och kattägare. Därutöver får du löpande specialerbjudanden som är anpassade för dig och ditt sällskapsdjur. Du och ditt sällskapsdjur kan alltid räkna med vårt stöd genom hela ert liv tillsammans. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap via länken som du hittar längst ned i alla våra e-postmeddelanden.  

Tävlingen börjar 14.11.2022 och avslutas 30.03.2023 kl. 23.59.Läs mer om tävlingsvillkoren här

 
 

Steg 1 : Registrera din hund eller katt

 
 
Jag har en:*
 
 
 
Min hund/katts ras*
 
 
Min hund/katts namn*
 
 
 
Min hund/katts kön*
 
 
Min hund/katts födelsedag *
 
 
 
 
 

Steg 2 : Lite om dig

 
 
Förnamn*
 
 
Efternamn*
 
 
 
E-postadress*
 
 
 
Postnummer
 
 
Land*
 
 
 
 
 

Steg 3 : Har du en kampanjkod?

 

Skriv kampanjkoden i fältet nedan.

 
 
Ev. Kampanjkod​
 
 
 
 
 

Godkänn villkor

Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tävlingar, skräddarsydda kostråd och erbjudanden på produkter på e-post, SMS och telefon. (Jag är över 16 år och jag kan när som helst återkalla mitt samtycke):

 
 
Jag bekräftar att jag är över 18 år och jag accepterar att Royal Canin hanterar, behandlar och använder mina uppgifter för att skicka information, frågor, erbjudande och tävlingar gällande näring till hund och katt, samt ge rådgivning om livet som hund- och kattägare. Dessutom accepterar jag att Royal Canin får skicka målinriktad marknadsföring till mig baserat på mina uppgifter och annan information från exempelvis hemsidor och cookies.*
 
 
 
 
Mars Petcare
 
 
 
 

Från tid till annan kan vi använda dina uppgifter för forskning för att förbättra vår produkt- och tjänsteerbjudanden. Du kan ta reda på hur Mars Petcare och dess dotterbolag samlar in och behandlar dina uppgifter, kontakta oss med sekretessfrågor och utöva dina personuppgifter via Mars’ Sekretesspolicy.

 
 
Agree to data policy terms*