Bli medlem av ROYAL CANIN® Friends
 

Som medlem av ROYAL CANIN® Friends får du veiledning fra vitenskapelige eksperter – som selv er kjæledyreiere – om ernæring, helse og velvære hos kjæledyret ditt. I tillegg mottar du spesialtilbud tilpasset deg og kjæledyret ditt. Både du og kjæledyret ditt kan dessuten regne med at vi er der for dere – livet gjennom.

Du kan når som helst melde deg ut via lenken nederst i e-postene du mottar fra oss. 

 
 

Steg 1 : Registrer katten eller hunden din

 
 
Jeg har en:*
 
 
 
Rasen til katten/hunden*
 
 
Navnet til katten/hunden*
 
 
 
Kjønnet til katten/hunden*
 
 
Fødselsdatoen til katten/hunden*
 
 
 
 

Steg 2 : Litt om deg

 
 
Fornavn*
 
 
Etternavn*
 
 
 
E-postadresse*
 
 
 
Postnummer
 
 
Land
 
 
 
 

Steg 3 : Godta vilkår

For å melde deg inn i Royal Canin Friends må du bekrefte det nedenfor

Jeg er over 15 år gammel, og jeg vil gjerne motta nyheter, konkurranser, skreddersydde ernæringsråd og tilbud på produkter på e-post, SMS og telefon fra:

 
 
Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og jeg samtykker til at Royal Canin håndterer, behandler og bruker opplysningene mine til å sende meg informasjon, spørsmål, tilbud og konkurranser som omhandler ernæring til katt og hund, samt gi rådgiving om livet som katte- og hundeeier. I tillegg godtar jeg at Royal Canin sender meg målrettet markedsføring basert på opplysningene mine og annen informasjon fra for eksempel nettsteder og informasjonskapsler.*
 
 
 
 
Jeg har lest og godtar Royal Canins personvernerklæring og retningslinjer for personlige opplysninger *
 
 

  
 
Mars Petcare
 
 
 
 

Fra tid til annen, kan det hende vi vil bruke dataene dine til forskning for å forbedre våre produkt- og tjenestetilbud. Du kan finne ut hvordan Mars og dets tilknyttede selskaper samler inn og behandler dataene dine, kontakte oss med spørsmål rundt personvern og utøve dine personlige datarettigheter via Mars Personvernerklæringen.

 
 

Jeg kan til enhver tid tilbakekalle mitt samtykke ved å klikke på linken ”Avmeld nyhetsbrev”, som finnes i bunnen av alle mailer jeg mottar.