Rekisteröidy ROYAL CANIN® Friends -jäseneksi

ROYAL CANIN® Friends -jäsenenä saat neuvoja lemmikkisi ravitsemuksesta, terveydestä ja hyvinvoinnista tieteellisiltä asiantuntijoilta, jotka ovat myös lemmikinomistajia. Lisäksi saat säännöllisesti erikoistarjouksia, jotka on räätälöity sinulle ja lemmikillesi. Sinä ja lemmikkisi voitte luottaa meihin koko elämänne ajan. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa meiltä saamiesi sähköpostien alalaidassa olevan linkin kautta.

 
 

Askel 1 : Rekisteröi lemmikkisi

 
 
Minulla on:*
 
 
 
Koirani/kissani nimi*
 
 
Koirani/kissani rotu*
 
 
 
Koirani/kissani sukupuoli*
 
 
Koirani/kissani syntymäpäivä*
 
 
 
 

Askel 2 : Tietoja sinusta

 
 
Etunimi*
 
 
Sukunimi*
 
 
 
Sähköpostiosoite*
 
 
 
Postitoimipaikka
 
 
Maa*
 
 
 
 

Askel 3 : Rekisteröitymisen ehdot

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uutisia, tietoja kilpailuista, personoituja ravitsemusneuvoja ja tarjouksia tuotteista sähköpostitse, tekstiviestillä ja puhelimitse. (Olen yli 15-vuotias ja voin peruuttaa suostumukseni koska tahansa):

 
 
Vakuutan, että olen yli 18-vuotias, ja hyväksyn, että Royal Canin kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojani lähettääkseen koiran tai kissan ravitsemukseen liittyviä tietoja, kyselyitä, tarjouksia ja kilpailuja, sekä antaakseen opastusta ja vinkkejä koiran ja kissan omistajille. Samalla hyväksyn, että Royal Canin lähettää minulle henkilötietoihini sekä muihin tietoihin, esim. kotisivuihin ja evästeisiin, perustuvaa markkinointimateriaalia.*
 
 
 
 
Mars Petcare
 
 
 
 

Saatamme ajoittain käyttää tietojasi tutkimukseen parantaaksemme tuote- ja palvelutarjontaamme. Lisätietoja siitä, kuinka Mars konserniyhtiöineen kerää ja käsittelee tietojasi, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä yksityisyyden suojaa koskevissa kysymyksissä, ja käyttää henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi, löydät Mars tietosuojaselosteestamme.

 
 
Olen lukenut ja hyväksynyt Royal Caninin tietosuojakäytäntö.*