Rekisteröidy ROYAL CANIN® Friends -jäseneksi

ROYAL CANIN® Friends -jäsenenä saat neuvoja lemmikkisi ravitsemuksesta, terveydestä ja hyvinvoinnista tieteellisiltä asiantuntijoilta, jotka ovat myös lemmikinomistajia. Lisäksi saat säännöllisesti erikoistarjouksia, jotka on räätälöity sinulle ja lemmikillesi. Lisäksi saat alennuskupongin tervetuliaislahjaksi, kun käytät kasvattajasi tai löytöeläintalon koodia.

 
 

Askel 1 : Rekisteröi lemmikkisi

 
 
Minulla on:*
 
 
 
Koirani/kissani nimi*
 
 
Koirani/kissani rotu*
 
 
 
Koirani/kissani sukupuoli*
 
 
Koirani/kissani syntymäpäivä*
 
 
 
 

Askel 2 : Kirjoita kasvattajan/eläinsuojeluhdistyksen/kennelliiton tiedot

 
 

Löydät tiedot Royal Canin esitteestä.

 
 
 
Anna kasvattajan/eläinsuojeluyhdistyksen/Kennelliiton Royal Canin asiakasnumero (Esimerkki: KL12345) *
 
 
Henkilökohtainen rekisteröintikoodisi (Koostuu 7-8 merkistä, kirjaimista ja numeroista, esim. ABCDEF5X)*
 
 
 
 
 

Askel 3 : Tietoja sinusta

Kirjoita osoite, johon arvokuponkisi lähetetään. Käytämme puhelinnumeroasi vain, jos meidän on otettava yhteyttä sinuun kupongin lähettämiseksi.

 
 
Etunimi*
 
 
Sukunimi*
 
 
 
Sähköpostiosoite*
 
 
Puhelinnumero*
 
 
 
Katuosoite*
 
 
Postinumero*
 
 
 
Postitoimipaikka*
 
 
Maa*
 
 
 
 
 

Rekisteröitymisen ehdot

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uutisia, tietoja kilpailuista, personoituja ravitsemusneuvoja ja tarjouksia tuotteista sähköpostitse, tekstiviestillä ja puhelimitse. (Olen yli 15-vuotias ja voin peruuttaa suostumukseni koska tahansa):

 
Vakuutan, että olen yli 18-vuotias, ja hyväksyn, että Royal Canin kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojani lähettääkseen koiran tai kissan ravitsemukseen liittyviä tietoja, kyselyitä, tarjouksia ja kilpailuja, sekä antaakseen opastusta ja vinkkejä koiran ja kissan omistajille. Samalla hyväksyn, että Royal Canin lähettää minulle henkilötietoihini sekä muihin tietoihin, esim. kotisivuihin ja evästeisiin, perustuvaa markkinointimateriaalia.*
 
 
 
 
Mars Petcare
 
 
 
 

Saatamme ajoittain käyttää tietojasi tutkimukseen parantaaksemme tuote- ja palvelutarjontaamme. Lisätietoja siitä, kuinka Mars konserniyhtiöineen kerää ja käsittelee tietojasi, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä yksityisyyden suojaa koskevissa kysymyksissä, ja käyttää henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi, löydät Mars tietosuojaselosteestamme.

 
 
Olen lukenut ja hyväksynyt Royal Caninin tietosuojakäytäntö.*
 
 
 
 
Hyväksyn, että Royal Canin saa käyttää osoitettani ja puhelinnumeroani kupongin lähettämiseksi.*