Bli medlem av ROYAL CANIN® Friends

Som medlem av ROYAL CANIN® Friends får du veiledning fra vitenskapelige eksperter – som selv er kjæledyreiere – om ernæring, helse og velvære hos kjæledyret ditt. I tillegg mottar du spesialtilbud tilpasset deg og kjæledyret ditt. Som bonus får du også en verdikupong på fôr som velkomstgave når du bruker koden du har fått fra oppdretteren eller kennelen.

 

Steg 1 : Registrer katten eller hunden din

 
Jeg har en:*
 
 
 
Rasen til katten/hunden*
 
 
Navnet til katten/hunden*
 
 
 
Kjønnet til katten/hunden*
 
 
Fødselsdatoen til katten/hunden*
 
 
 
 

Steg 2 : Skriv inn informasjon om oppdretteren eller adopsjonshjemmet

 

Du finner informasjonen i brosjyren du fikk i velkomstpakken fra oppdretteren eller adopsjonshjemmet.

 
 
 
Oppdretteren/adopsjonshjemmet kundenummer (f.eks. 12345)*
 
 
Din personlige kode (7-8 bokstaver og tall, f.eks. ABCDEF5)*
 
 
 
 
 

Steg 3 : Litt om deg

Skriv inn e-postadressen du vil at vi skal sende verdikupongen til. Vi bruker kun telefonnummeret ditt hvis vi trenger å kontakte deg angående verdikupongen din.

 
 
Fornavn*
 
 
Etternavn*
 
 
 
E-postadresse*
 
 
Telefonnummer*
 
 
 
Postnummer*
 
 
Land
 
 
 
 

Godta vilkår

Ja takk, jeg vil gjerne motta nyheter, konkurranser, skreddersydde ernæringsråd og tilbud på produkter på e-post, SMS og telefon. (Jeg er over 15 år gammel, og jeg kan når som helst trekke tilbake mitt samtykke):

 
Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og jeg samtykker til at Royal Canin håndterer, behandler og bruker opplysningene mine til å sende meg informasjon, spørsmål, tilbud og konkurranser som omhandler ernæring til katt og hund, samt gi rådgiving om livet som katte- og hundeeier. I tillegg godtar jeg at Royal Canin sender meg målrettet markedsføring basert på opplysningene mine og annen informasjon fra for eksempel nettsteder og informasjonskapsler.*
 
 
 
 
Mars Petcare
 
 
 
 

Fra tid til annen, kan det hende vi vil bruke dataene dine til forskning for å forbedre våre produkt- og tjenestetilbud. Du kan finne ut hvordan Mars og dets tilknyttede selskaper samler inn og behandler dataene dine, kontakte oss med spørsmål rundt personvern og utøve dine personlige datarettigheter via Mars Personvernerklæringen.

 
 
Jeg har lest og godtar Royal Canins personvernerklæring og retningslinjer for personlige opplysninger *
 
 
 
Jeg godtar at Royal Canin bruker E-postadressen min og telefonnummeret mitt for å sende meg verdikupongen min*