Webinar: Innovatieve mobiele oplossingen voor de zorgsector


Date: Thursday November 12th  
Time: 10:00 - 12:00 CET

Agenda

Datalogic Welkom – Tends in de zorgsector en hoe kunnen wij in samenwerking met onze partners uw processen optimaliseren - Spreker Mario van Eijk

IQ Messenger - App voor persoonlijke alarmering in de zorg en zorg op afstand -  Spreker Paul Vos
IQ Messenger is een merkonafhankelijke software producent van applicaties en integraties voor kritische alarmering en communicatie in de zorg.

IARTA - Optimalisatie goederenlogistiek in het ziekenhuis - Spreker Eric Van Ditmarsch

ARTA is een oplossing die ontwikkeld is om zonder tussenkomst van mondelinge, papieren communicatie, logistieke opdrachten te laten plaatsvinden. Ondertussen is deze methode uitgegroeid tot een van de meest efficiënte mobiele logistieke oplossingen in de zorgsector. ARTA kan gecombineerd worden met vooruitstrevende lokalisatie technologieën op basis van BLE, RFID, WiFi.

A-Solutions Healthcare - presenteert Trodex. Een
bloedafname app voor zowel de veneuze afname als voor de vingerprik.Spreker Ann Dierkx

​​​​​​Met Trodex kunnen INR-waarden en bijzonderheden van trombosepatiënten direct digitaal geregistreerd en doorgestuurd worden naar de trombosedienst. Trodex is gekoppeld met onze applicatie Trodis waardoor patiëntgegevens zoals o.a. medicatie voor de medewerker van de bloedafnamedienst direct zichtbaar zijn in Trodex en daardoor enkel relevante wijzigingen hoeft door te geven. Op deze manier kan er volledig papierloos gewerkt worden.

MobitraceNurseflow om meer tijd, veiligheid en comfort te creëren voor zorgverleners en hun patiënten door middel van moderne mobiele technologieën -  Spreker Wilfried Mertens

NurseFlow combineert de functionaliteiten van verschillende bestaande systemen tot één geïntegreerde mobiele oplossing. Dit vermindert de opleidingseisen en creëert een efficiënte werkomgeving voor verpleegkundigen.

AZ Sint Jan Case Study - Spreker Mario van Eijk , Maarten Puype, Gastspreker Traceerbaarheid wordt in een ziekenhuisomgeving steeds crucialer. Maar de juiste tools vinden om dit voor chirurgische sets in een operatiekamer te garanderen bleek geen eenvoudige opdracht voor AZ Sint -Jan.

Vragen en verloting Memor 10 Kit onder de deelnemers!