Tilmelding til Alumnenetværket ved Aarhus BSS,
Aarhus Universitet


 

Bliv medlem af netværket med 20.000 alumner (dimittender), studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS samt 14.000 fra Arts, Health og Science and Technology.  

Aarhus BSS (School of Business and Social Sciences) er en fusion af det tidligere Samfundsvidenskabelige Fakultet og Aarhus School of Business (også tidl. Handelshøjskolen).  

Som medlem får du eksklusive eventinvitationer, nyheder og tilbud. Se alle fordele her.  

Er du studerende, modtager du jobtilbud, karriereråd og eventinvitationer fra universitetets karrierecentre og samarbejdende virksomheder/fagforeninger/a-kasser. 

Det koster ikke noget at blive medlem, men det kræver, at du registrerer dig og holder dine oplysninger opdateret. 

 

Tilmeld dig i to trin: 

  1. Udfyld og indsend tilmeldingsformularen  
  2. Du modtager en e-mail fra os, hvori du skal bekræfte dit ønske om medlemskab.  


Se detaljer under: Vilkår for medlemskab og Retningslinjer for personoplysninger 

Hvis du ikke kan se tilmeldingsformularen, betyder det, at du skal deaktivere adblock for denne side, før den bliver synlig. 

 
Fornavn*
 
 
 
 
Efternavn*
 
 
 
 
E-mail*
 
 
 
 
Alternativ e-mail
 
 
 
 
Den alternative e-mail adresse skal sikre, at vi kan komme i kontakt med dig i tilfælde af fejl i eller ophør af den primære e-mail adresse.
  
 
Telefon
 
 
 
 
Vi beder om dit telefonnummer for at kunne servicere dig bedst muligt, da der kan opstå situationer, hvor det kan være vigtigt med hurtig kontakt eller mulighed for direkte dialog.
  
 
Stilling*
 
 
 
 
Oplysning om din aktuelle beskæftigelse hjælper os til at gøre den information, vi sender til dig, så relevant som muligt. Jo mere vi ved om vore alumners karriereveje efter dimissionen, jo bedre kan vi planlægge aktiviteter, som modsvarer medlemmernes behov og interesser.
  
 
Virksomhed/organisation*
 
 
 
 
Oplysning om din arbejdsplads kan yderligere bidrage til at målrette vores information til dig.
  
 
CPR nummer*
 
 
 
 
Vi beder om dit CPR-nummer ved tilmelding, for at kunne koble din tilmelding til dine basisoplysninger i vores database med studerende og alumner fra Aarhus Universitet. Alle data sendes sikkert og krypteret.
  
 
BSS - Consent