Tilmelding til Webinar: CV for psykologer
 
 
 
 
 
15-06-2022 14:30-15:30
Online
 
 
 
 
 
Fornavn*
 
 
 
 
Efternavn*
 
 
 
 
E-mail*
 
 
 
 
AUID (kun tal)*
 
 
 
 
Semester*
 
 
 
 
Uddannelse*
 
 
 
 
Må vi tilføje dig til deltagerlisten?*
 
 
 
 

Deltagerlisten vil indeholde dit navn og uddannelse, og deles med evt. oplægsholdere og samarbejdspartnere, så de får kendskab til deltagernes uddannelsesmæssige baggrund.

 
 

Er du dimittend fra eller studerende på Aarhus BSS?

Så kan du blive medlem af vores alumnenetværk, holde kontakten og få alle fordele for alumner. Som medlem af alumnenetværket får du eksklusivt eventinvitationer, nyheder og andre tilbud. Læs vilkår for medlemskab her: http://bss.au.dk/alumner/bliv-medlem/regler-for-medlemskab/

 
 
Ja tak, giv mig alle fordelene for alumner
 
 
 
CPR-nummer
 
 
 
 
Vi beder om dit CPR-nummer for at kunne identificere og koble din tilmelding til dine basisoplysninger fra Aarhus BSS/Aarhus Universitet studieadministrative system. Alle data sendes sikkert og krypteret. 

 
 
Er du allerede medlem af alumnenetværket, kan du opdatere dine oplysninger, herunder hvilket informationer du ønsker at modtage fra os. Det kan du gøre her: http://bss.au.dk/alumner/opdater/
 
 
 
 
Vi gør dig opmærksom på, at overstående information bliver opbevaret hos Aarhus Universitet, så vi fremadrettet kan tilbyde dig målrettet information omkring din uddannelse og sende dig arrangementinvitationer.

Ved tilmelding til vores arrangementer accepterer du også at modtage henvendelse omkring evaluering af
vores arrangementer. Vores evalueringer er med til at forbedre kvaliteten af vores arrangement, og vi håber, at du vil være os behjælpelig med dette.