Tilmelding til BIG4 Symposium - 2022
 
 
 
 
 

08-02-2022 17:00 – 18.30
Online webinar – Microsoft Teams (link tilsendes på mail efter tilmelding)

Læser du HA på Aarhus BSS på 5 eller 6 semester? Har du besluttet dig for, hvilken kandidat du skal læse? Overvejer du at læse cand.merc.aud og vil du gerne lære mere om uddannelsen og livet som revisor?

Big 4 inviterer dig til Big 4 Symposium: Et unikt event i samarbejde med Deloitte, EY, KPMG og PwC, hvor du kan høre hvad en revisor arbejder med og de karrieremuligheder der følger med ved at læse en cand.merc.aud. løbet af aftenen vil vi fortælle dig om fagene og studiemiljøet på cand.merc.aud ligesom du vil få mulighed for at stille spørgsmål til studerende og nyuddannede cand.merc.aud'ere og erfarne revisorer. Aftenen slutter af med virtuel networking.

Tilmeld dig Big 4 Symposium og oplev at revision er meget mere end tal – det er også teamwork, teknologi, netværk, spændende projekter og samarbejde og ansvar for store professionelle selskaber verden over.

Eventet afholdes på dansk.

Tilmeldingsfrist er d. 6 februar. Link til deltagelse tilsendes umiddelbart efter tilmelding

 
 
 
 
 
Fornavn*
 
 
 
 
Efternavn*
 
 
 
 
E-mail*
 
 
 
 
AUID (kun tal)
 
 
 
 
Semester
 
 
 
 
Uddannelse
 
 
 
 
Må vi tilføje dig til deltagerlisten?*
 
 
 
 

Deltagerlisten vil indeholde dit navn og uddannelse, og deles med evt. oplægsholdere og samarbejdspartnere, så de får kendskab til deltagernes uddannelsesmæssige baggrund.

 
 
Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig dette event.
Du kan se alle vores andre events her, hvor du skal være velkommen til at tilmelde dig.
 
 

Er du dimittend fra eller studerende på Aarhus BSS?

Så kan du blive medlem af vores alumnenetværk, holde kontakten og få alle fordele for alumner. Som medlem af alumnenetværket får du eksklusivt eventinvitationer, nyheder og andre tilbud. Læs vilkår for medlemskab her: http://bss.au.dk/alumner/bliv-medlem/regler-for-medlemskab/

 
 
Ja tak, giv mig alle fordelene for alumner
 
 
 
CPR Nummer*
 
 
 
 
Vi beder om dit cpr-nummer for at kunne identificere og koble din tilmelding til dine basisoplysninger fra Aarhus BSS/Aarhus Universitet studieadministrative system. Alle data sendes sikkert og krypteret. 

 
 
Er du allerede medlem af alumnenetværket, kan du opdatere dine oplysninger, herunder hvilket informationer du ønsker at modtage fra os. Det kan du gøre her: http://bss.au.dk/alumner/opdater/
 
 
 
 
Vi gør dig opmærksom på, at overstående information bliver opbevaret hos Aarhus Universitet, så vi fremadrettet kan tilbyde dig målrettet information omkring din uddannelse og sende dig arrangementinvitationer.

Ved tilmelding til vores arrangementer accepterer du også at modtage henvendelse omkring evaluering af
vores arrangementer. Vores evalueringer er med til at forbedre kvaliteten af vores arrangement, og vi håber, at du vil være os behjælpelig med dette.