Ved tilmelding til alumnenetværket bliver du medlem af Aarhus Universitets netværk for alumner. Du kan således nyde fordel af hele universitetets tilbud for tidligere studerende og ansatte.
 

Tilmeld dig i to trin:

1. Udfyld og indsend tilmeldingsformularen

2. Du modtager en e-mail fra os, hvor du skal bekræfte dit ønske om medlemskab og giver samtykke til, at vi behandler dine data.

 
 
Fornavn*
 
 
 
 
Efternavn*
 
 
 
 
E-mail*
 
 
 
 
Alternativ e-mail
 
 
 
 
Den alternative e-mail adresse skal sikre, at vi kan komme i kontakt med dig i tilfælde af fejl i eller ophør af den primære e-mail adresse.
  
 
Telefon
 
 
 
 
Vi beder om dit telefonnummer for at kunne servicere dig bedst muligt, da der kan opstå situationer, hvor det kan være vigtigt med hurtig kontakt eller mulighed for direkte dialog.
  
 
Stilling*
 
 
 
 
Oplysning om din aktuelle beskæftigelse hjælper os til at gøre den information, vi sender til dig, så relevant som muligt. Jo mere vi ved om vore alumners karriereveje efter dimissionen, jo bedre kan vi planlægge aktiviteter, som modsvarer medlemmernes behov og interesser.
  
 
Virksomhed/organisation
 
 
 
 
Oplysning om din arbejdsplads kan yderligere bidrage til at målrette vores information til dig.
  
 
CPR-nummer*
 
 
 
 
Vi beder om dit cpr-nummer ved tilmelding for at kunne identificere dig og koble din tilmelding til dine basisoplysninger fra AU’s studieadministrative system. Alle data sendes sikkert og krypteret.
  
 
Aarhus Universitet behandler og opbevarer ovenstående oplysninger i vores database. Vi deler ikke dine oplysninger med andre og bruger dem kun i forbindelse med vores kommunikation med dig. Du kan framelde dig netværket når som helst