Fornavn*
 
 
Etternavn*
 
 
Fødselsdato
 
 
 
 
Epost*
 
 
Postnummer
 
 
 
 
Mobilnr. (inkluder landsnummer)
 
 
 
 
Telefon (inkluder landsnummer)
 
 
 
 
Melding*
 
 
 
 
Jeg har lest, forstått og aksepterer personvernerklæringen*
 
 

Personvernerklæring (i)

X

Grunnleggende personverninformasjon

Behandlingsansvarlige

Parques Reunidos Servicios Centrales, S.A. og Bø Sommarland AS

Personvernombud: Paseo de la Castellana 216, planta 16, 28046, Madrid, España; dpo@grpr.com

Formål og rettslig grunnlag

- Besvare forespørsler. Når en kunde sender inn en forespørsel, anses kunden å ha gitt samtykke til behandling av personopplysninger til dette formålet.

- Levering fra Parques Reunidos Servicios Centrales, S.A. og Bø Sommarland AS av kommersiell kommunikasjon om produkter, tjenester og kampanjer, og informasjon om hendelser. For disse leveransene kan profilering og analyse av preferanser tidligere gjennomføres for personalisering. Kun med samtykke.

- Dataansvarliges markedsføring av produkter, tjenester, kampanjer og arrangementer. Profilering og preferanseanalyser kan utføres for å tilpasse markedsføringen. Kun med samtykke.

- Andre formål

Mottakere

- Regulerings- og kontrollmyndigheter, relevante offentlige organer, dommere og domstoler

- Tredjeparts tjenesteleverandører som har tilgang til personopplysninger.

Rettigheter

Kunden kan når som helst trekke sitt samtykke tilbake, samt utøve sin rett til å motsette seg bruken av, innsyn i, overføring av, korrigering av, å begrense behandlingen av og sletting av personopplysninger, og til ikke å være gjenstand for beslutninger alene basert på automatisert databehandling ved å kontakte de Behandlingsansvarlige på de angitte adressene

+ Informasjon

For mer informasjon sjekk vår personvernerklæring

 
Jeg tillater Parques Reunidos Servicios Centrales, SA og Bø Sommarland å bruke mine data til å sende meg kommersiell kommunikasjon om sine fritids-, hotellprodukter og tjenester, og / eller informasjon om nyheter organisert av disse selskapene, etter analyse av mine data slik at de er av interesse for meg.