AANVRAAGFORMULIER RI&E

 
Wat goed dat je aan de slag gaat met jouw RI&E. Je vraagt de RI&E aan met onderstaand formulier(*). Vul alle gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
 
 
 
* Indien je als externe deskundige voor dit bedrijf de digitale Branche-RI&E aanvraagt, vermeld dan de gegevens van de contactpersoon van het bedrijf in de invulvelden. Jouw eigen gegevens bestaande uit bedrijfsnaam, naam, geslacht, emailadres en mobiele telefoonnummer van de uitvoerder vul je dan in bij opmerkingen. Als het bedrijf geen SOOB afdraagt, dan ook vermelding van het factuuradres dat door STL moet worden gebruikt voor de facturatie. 
 
 
 
 
SOOB-nummer*
 
 
Relatienummer
 
 
 
KvK-nummer*
 
 
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
Straatnaam*
 
 
Huisnummer*
 
 
 
Postcode*
 
 
Plaats*
 
 
 
Aanhef*
 
 
 
 
Voornaam*
 
 
 
 
Tussenvoegsel
 
 
 
 
Achternaam*
 
 
 
Functie*
 
 
 
Telefoonnummer*
 
 
E-mailadres*
 
 
 
 
 
 
Aantal werknemers*
 
 
 
 
 
 
 
VCA-gecertificeerd*
 
Ja
Nee
 
 
 
 
 
 
Tot welke deelmarkt/sector behoort uw bedrijf (het meest)?**
 
 
 
Toelichting
 
 
 
Voorwaarden RI&E instrument Sectorinstituut***
 
Ja, ik ga akkoord met onderstaande voorwaarden
 
 
 
 
**Ben je aangesloten bij SOOB? Dan maak je kosteloos gebruik van het RI&E-instrument van het Sectorinstituut. Ben je niet aangesloten bij SOOB? Dan kost het gebruik van dit RI&E-instrument € 150 exclusief BTW. *Als je dit formulier verstuurt, ga je akkoord met deze kosten. Als je de RI&E helemaal hebt ingevuld, sturen we je op verzoek een vrijblijvende offerte voor het toetsen van de RI&E. Een toets is verplicht voor bedrijven vanaf 25 werknemers. *Sectorinstituut Transport en Logistiek is niet aansprakelijk voor schade, claims of eisen die het gevolg zijn van het gebruik van dit RI&E-instrument. Je bent als werkgever zelf verantwoordelijk voor je RI&E-document en je Plan van aanpak. *Sectorinstituut Transport en Logistiek gebruikt de RI&E voor het verzamelen van gegevens op brancheniveau. We behandelen je gegevens anoniem en vertrouwelijk.